Nytt i bloggen!

Krönika nummer 14 som publicerades nyligen på www.fz.se finns länkad i sektionen ”KRÖNIKOR”. Den här gången skrev jag om våra digitala skattkammare och försökte reflektera över varför vi samlar spel på hög.

Sakta men säkert så stiger också besökantalet till den här sidan, vilket är mycket välkommet. Jag ämnar inte lägga någon tid eller pengar på att producera någon reklam, snarare försöka skapa så intressant innehåll som möjligt att besökare återvänder. Sociala medier i all ära, men de flesta av oss lyssnar på s.k. ”opinionsbildare” i vår närhet när det gäller att upptäcka nya saker. Inte sällan går jargonen: ”Har du läst det senaste om …”, eller: ”Du får bara inte missa det här!” Vad det än kan vara lockar oss att ta en titt. Så fungerar jag i varje fall, så vida det inte handlar om något jag läst på nätet eller i någon tidning.

September månad närmar sig med stormsteg, vilket innebär att hösten står och lurar bakom hörnet. Kallare dagar och mörka moln har vi haft ganska mycket den här sommaren att jag inte tror det blir en smärre chock när vi inser att vi står på fel sida av julafton.

På menyn den här veckan står massor av trevligt arbete och så läser jag vidare i min samling av Jean Echenoz böcker.