Det har varit en del tekniska problem på WordPress-fronten har jag märkt den senaste tiden, vilket har medfört problem när man ska lägga ut nya inlägg, eller faktiskt underhålla webbplatsen. Nu verkar det funka bra igen, varpå jag passar på att skriva ett par rader vad som händer inom den närmsta framtiden.

Det första jag måste be er göra, är att besöka min bokblogg som rör mitt Delacroix-projekt. Länken finns till vänster i menyn. En del trevliga nyheter finns att rapportera där. Vidare har jag funderat över om jag ska publicera en ny e-bok med digitala illustrationer och nyskrivna texter, och kanske i sådana fall släppa den i samband med att jag ska ha en utställning på ett konstmuseum i slutet av året? När man sysslar med många olika saker samtidigt kan det hända att energin tar slut halvvägs, men för egen del har jag märkt att paus i det ena projektet kan sporra ett annat, och så har jag haft i större delen av livet.

Jag kommer fortsätta leta fram godbitar från min backlog och publicera nya texter, och kanske dyker det upp ett och annat som är lite annorlunda än vad ni är vana att läsa. En recension av spik måhända? Man vet aldrig.

Det känns som om våren snart är här. Själv har jag stuvat undan vinterkläderna för ett tag sedan och nu längtar kroppen efter sol; näring och mycket kärlek.